Descriere: Hotelul Santorini Main Square  de 4 stele este mic complex cu un nivel ridicat de ospitalitate, ce se afla in cea mai centrala si cosmopolita piata din Fira, capitala insulei, care pulseaza de viata 24 de ore pe zi. Totul in Santorini incepe de aici!

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Santorini Main Square se afla la 100 de metri de muzeul arheologic si la 200 de metri de Catedrala Metropolitana Santorini, la 50 de metri de statia de taxi, la 50 de metri de statia centrala de autobuz, la 100 de metri de renumita caldera din Fira, la 4 km de aeroportul international, la 5 km de port.

Dotari camere: Hotelul Santorini Main Square are camerele dotate cu balcon, aer conditionat, wi-fi, TV satelit, PC, seif, frigider, baie privata cu uscator de par, cosmeticale.

Facilitati hotel: Hotelul Santorini Main Square dispune de receptie, camera pentru bagaje, bancomat, wi-fi gratuit in toate zonele publice, seif, mic dejun servit in camera, parcare, centru Spa si wellness, masaj, serviciu de curatatorie, mini market, night club/DJ, inchirieri de masini si motociclete.

Clasificare oficiala: 4* 

Website: https://www.santorinimainsquare.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - SANTORINI 2024 (vineri) Bucuresti - Santorini; Taxe de aeroport; Avion SANTORINI - OTOPENI 2024 (vineri) Santorini - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Santorini Main Square, Santorini, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate