Hotelul Venus este situat in Slanic Molvoda, la 300 m de izvoarele termale.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar,seif, lift, parcare proprie, 2 sali de conferinte, business centre, internet wi-fi gratuit, baza de tratament, spa, centru wellness, informații turistice si culturale, trezirea clientilor la cerere, fax / lucrari de secretariat / vanzare de carti postale, spalatorie / curatatorie, inchiriere sala de conferinte / organizare de diverse evenimente, procurarea de bilete pentru evenimente, tenis de masa, darts, schi, ciclism, drumetii.

Facilitati camere: televizor, telefon, baie proprie, balcon, minibar (in functie de disponibilitate).

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - 30.04.2022: cina cu mici si bere, muzica live cu formatia restaurantului; - acces gratuit la sala de fitness, sauna, sala agrement, wireless in holul receptiei. Informatii suplimentare: - copiii cu varsta intre 0-11.99 ani (fara pat suplimentar) beneficiaza de gratuitate la cazare, in pat cu parintii; - serviciile de masa pentru copii nu sunt incluse in tarif; - taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- 30.04.2022: cina cu mici si bere, muzica live cu formatia restaurantului;
- acces gratuit la sala de fitness, sauna, sala agrement, wireless in holul receptiei.

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta intre 0-11.99 ani (fara pat suplimentar) beneficiaza de gratuitate la cazare, in pat cu parintii;
- serviciile de masa pentru copii nu sunt incluse in tarif;
- taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Venus - Oferta 1 Mai - 2 nopti, Slanic Moldova, Romania

Verifica tarife si disponibilitate