Arion Resort este o proprietate de 3 stele situată în Vassilikos (Zakynthos) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Arion Resort sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif.

La Arion Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Arion Resort are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. În anumite seri există cine tematice.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif.

Arion Resort are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Arion Resort se află la 12,6 km de Orașul Zante și la 14,1 km de Aeroportul Internațional Zakynthos.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Transport Avion OTP-ZTH Day 4 2023 Bucuresti - Zakynthos; Taxa Aeroport; ; ; Transport Avion ZTH-OTP Day 4 2023 Zakynthos - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre ARION RESORT (ex. ARION RENAISSANCE HOTEL), Zakynthos, Grecia